Onderdeel van Martin Vandereyt Groep

Maxxo Barn

‹ terug

De Maxxo Barn is de enige module met een verdiep. De duplex met houtafwerking en openheid straalt Scandinavische gezelligheid uit. Dankzij de slaapnis op het verdiep hebben de kinderen een eigen plekje waar ze zich kunnen terugtrekken. De openslaande deuren aan de kopse kant verlengen de leefruimte naar buiten toe. Deze module heeft een oppervlakte van 34 m² + 20,5 m² bestaande uit een leefruimte met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer met inloopdouche en een apart toilet.

Totale oppervlakte 54,5 m²
Leefruimte met open keuken 19,1 m²
Slaapkamer 11,7 m²
Ruimte speel/slaapkamer 18,2 m²
Badkamer 3,2 m²
  • Maxxo Barn
  • Maxxo Barn
  • Maxxo Barn
  • Maxxo Barn
  • Maxxo Barn
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze huidige en toekomstige modules
We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Over ons - mensen

OVER ONS

Maxxo modules is een onderdeel van Martin Vandereyt Groep. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector, begrijpt zaakvoerder Martin Vandereyt als geen ander de groeiende behoeftes binnen een gezin.

Wenst u uw bestaande woning uit te breiden? Wilt uw zoon of dochter graag een eigen stekje of vertoeven uw grootouders liever in de natuur? Dan zijn onze Maxxo modules dé oplossing!

Deze duurzame modules bieden niet enkel wooncomfort, maar zijn daarenboven opgesteld volgens het BEN-principe (bijna-energieneutraal). Elke module wordt volgens uw smaak ingericht en vervolgens ter plaatse geleverd & aangesloten. Comfortabel wonen hoeft dus niet zenuwslopend en duur te zijn. Van productie tot plaatsing... u heeft slechts één aanspreekpartner!

Contacteer ons

Heb je een vraag?

We hebben je bericht goed ontvangen en zullen je zo spoedig mogelijk contacteren!