Onderdeel van Martin Vandereyt Groep

Maxxo Stone

‹ terug

De Maxxo Stone herken je onmiddellijk aan haar stoere uiterlijk. Maar ook over de indeling is zorgvuldig nagedacht. Deze module heeft een oppervlakte van 43,85 m² bestaande uit een leefruimte met open keuken, master bedroom met badkamer en een apart toilet. Het grote raampartij aan de inkomzijde en het schuifraam op de kopse kant van de leefruimte zorgen voor veel natuurlijk lichtinval.

Totale oppervlakte 43,85 m²
Leefruimte met open keuken 29,2 m²
Master bedroom met badkamer 13,3 m²
Toilet 1,35 m²
  • Maxxo Stone
  • Maxxo Stone
  • Maxxo Stone
  • Maxxo Stone
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze huidige en toekomstige modules
We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Over ons - mensen

OVER ONS

Maxxo modules is een onderdeel van Martin Vandereyt Groep. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector, begrijpt zaakvoerder Martin Vandereyt als geen ander de groeiende behoeftes binnen een gezin.

Wenst u uw bestaande woning uit te breiden? Wilt uw zoon of dochter graag een eigen stekje of vertoeven uw grootouders liever in de natuur? Dan zijn onze Maxxo modules dé oplossing!

Deze duurzame modules bieden niet enkel wooncomfort, maar zijn daarenboven opgesteld volgens het BEN-principe (bijna-energieneutraal). Elke module wordt volgens uw smaak ingericht en vervolgens ter plaatse geleverd & aangesloten. Comfortabel wonen hoeft dus niet zenuwslopend en duur te zijn. Van productie tot plaatsing... u heeft slechts één aanspreekpartner!

Contacteer ons

Heb je een vraag?

We hebben je bericht goed ontvangen en zullen je zo spoedig mogelijk contacteren!