Onderdeel van Martin Vandereyt Groep

Maxxo View

‹ terug

De Maxxo View heeft zijn naam niet gestolen! Door het grote glaspartij en schuifraam lopen interieur en exterieur naadloos in elkaar over. Enerzijds wordt er openheid gecreëerd in de leefruimte en anderzijds wordt de privacy behouden in de slaapgedeeltes. Deze module heeft een oppervlakte van 43,1 m² bestaande uit een leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en een apart toilet.

Totale oppervlakte 43,1 m²
Leefruimte met open keuken 25,3 m²
Slaapkamer 1 9,35 m²
Slaapkamer 2 5,17 m²
Badkamer 2,4 m²
Toilet 0,88 m²
  • Maxxo View
  • Maxxo View
  • Maxxo View
  • Maxxo View
  • Maxxo View
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze huidige en toekomstige modules
We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Over ons - mensen

OVER ONS

Maxxo modules is een onderdeel van Martin Vandereyt Groep. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector, begrijpt zaakvoerder Martin Vandereyt als geen ander de groeiende behoeftes binnen een gezin.

Wenst u uw bestaande woning uit te breiden? Wilt uw zoon of dochter graag een eigen stekje of vertoeven uw grootouders liever in de natuur? Dan zijn onze Maxxo modules dé oplossing!

Deze duurzame modules bieden niet enkel wooncomfort, maar zijn daarenboven opgesteld volgens het BEN-principe (bijna-energieneutraal). Elke module wordt volgens uw smaak ingericht en vervolgens ter plaatse geleverd & aangesloten. Comfortabel wonen hoeft dus niet zenuwslopend en duur te zijn. Van productie tot plaatsing... u heeft slechts één aanspreekpartner!

Contacteer ons

Heb je een vraag?

We hebben je bericht goed ontvangen en zullen je zo spoedig mogelijk contacteren!